Forma për Aplikim

greenideas

FORMA E APLIKIMIT

Plotesojeni formën në vazhdim për të aplikuar në garën për Ide Biznesi – Të Gjelbërta dhe Inovative. Nëse keni ndonjë problem teknik për të aplikuar online, apo dëshironi të dërgoni dokumente shtesë, ju lutem ta dërgoni aplikimin tuaj apo dokumentet shtesë në email adresën: kushtrim.puka@fiq-fci.org